Mijn Missie

Halverwege dit jaar ben ik gestart met mijn praktijk ‘De Goede V’. Vanaf het begin is mijn streven geweest om mensen met (ernstige) vermoeidheidsklachten te helpen. Uit eigen ervaring weet ik namelijk hoeveel invloed dit op je leven kan hebben.

Regisseur eigen leven

Maar wat ik steeds als een nog belangrijker doel heb gevoeld, is mensen helpen zichzelf te helpen. Er is niets zo bevrijdend als de regie te nemen over je eigen leven en gezondheid. En ik weet zeker dat iedereen, mits voorzien van de juiste kennis & begeleiding en een portie lef, hier ook toe in staat is.

Het betekent alleen wel dat je ook de regie moet WILLEN nemen. Je moet voor jezelf opkomen en zelf na gaan denken. De mening van anderen naast je neer durven leggen. Tenminste, als je diep van binnen ervan overtuigd bent dat je de juiste weg bent ingeslagen.

Deze manier van leven en denken heeft mij enorm veel opgeleverd. Ik ben veranderd van een persoon die alles overkwam, naar iemand die bewust naar doelen toewerkt. Mijn glas is nooit meer halfleeg. Ik schenk het glas namelijk eigenhandig keer op keer vol.

Er is immers maar een klein deel in ons leven dat ons écht overkomt. En dan nog bepaal je zelf hoe je daar mee omgaat. Hiermee wil ik absoluut niet zeggen dat dit een makkie is. Maar als jij niet het stuur van je leven in handen neemt, wie dan wel? Je bent dan overgeleverd aan wat anderen goed voor jou achten. Terwijl jij de enige bent die weet wat dit is. Dus alleen jij kan de richting bepalen van je eigen leven.

Missie

Bovenstaand verhaal komt naar mijn mening volledig tot uiting in mijn missie:

Ik wil mensen met een chronisch gebrek aan energie helpen zichzelf te helpen.

Hiervoor ga ik relevante informatie delen via blogs. Interessante boeken en websites onder de aandacht brengen. Uiteraard mijn zelf geschreven E-books delen. Maar als er behoefte is aan een andere vorm van informatie dan speel ik daar graag op in.

Bovendien bied ik uitgebreid individueel voedings -en suppletieadvies speciaal voor mensen met een energiegebrek (ik ben tenslotte wel orthomoleculair therapeut). Bijna niemand kan het namelijk helemaal alleen. Het is aan jezelf om te bepalen óf en wanneer er hulp nodig is. Tot die tijd is mijn website een mooi startpunt voor informatie. Om zo, door zelf achter het stuur te kruipen, de draad van je leven weer op te kunnen pakken.